Актуелности

- Славко Басара

Изабрани најбољи у 2014. години

У препуној Кристалној дворани хотела „Босна“ у Бањалуци одржана је четврта традиционална манифестација „Дан фудбала“ у организацији Фудбалског савеза Републике Српске и Спортског Журнала.

Детаљније...

- Славко Басара

Избор најбољих 26. јануара у Бањалуци

Свечаност додјеле награда и признања четврте акције „Дан фудбала“ у организацији Фудбалског савеза Републике Српске и Спортског Журнала биће одржана у понедјељак, 26. јануара у Кристалној сали хотела „Босна“у Бањалуци с почетком у 12 часова.

Детаљније...

- Админ. служба

Помоћ клубовима страдалим у поплавама

У фонду Савеза, намијењеном за помоћ клубовима који су страдали у овогодишњим поплавама, до данас је прикупљено 29,899.00 КМ.

- Админ. служба

Завршен јесењи дио првенстава у футсалу

Претходног викенда одигране су утакмице последњег кола јесењег дијела такмичења ФС РС у футсалу у Првој лиги и Другој лиги Запад, као и заостале утакмице из Друге лиге Исток.

Јесењи прваци су: Угљевик (1Л), Љубић (2ЛЗ) и Гласинац Соколац (2ЛИ).

- Админ. служба

Сједница ИО ФС РС

У секцији Документи, објављен је дневни ред 16. сједнице Извршног одбора ФС РС, која је заказана за 23. децембар 2014. године, у просторијама ФС РС у Бањој Луци, са почетком од 12 часова. Дневни ред можете пронаћи у рубрици Статути, обрасци и остали документи.

- Админ. служба

Футсал куп

На припадајућој страници Купа ФС РС у футсалу, објављени су парови овогодишњег издања овог такмичења. Прве утакмице су на програму 21. децембра, а завршница Купа је планирана у прољеће наредне године.

- Админ. служба

Најава утакмица 7. кола Прве и 5. кола 2. лиге Запад у футсалу

Најављујемо утакмице 7. кола Прве лиге футсала, 5. кола Друге лиге футсала, група Запад, као и распоред заосталих утакмица 1. и 3. кола Друге лиге футсала, група Исток.

Детаљније...