Актуелности

- Славко Басара

Окупљање репрезентативаца у Бањалуци пред полазак у Чешку

Репрезентативци Републике Српске рођени 2001. и 2003. године окупили су се вечерас на стадиону Наприједа у Бањалуци и одрадили тренинг пред полазак у Чешку.

Детаљније...

- Админ. служба

Позив кандидатима за делегате

Обавјештавамо Вас, да ће се семинар за кандидате за листе делегата Прве, Других и Регионалних лига ФС РС, одржати према следећем распореду:

Детаљније...

- Славко Басара

Стручна предавања за медицинско особље

У складу са Одлуком Извршног одбора ФСРС односно према Пропозицијама такмичења Прве, других и регионалних лига ФСРС, Фудбалски савез Републике Српске, организоваће стручна предавања за медицинско особље из клубова Прве, других и регионалних лига ФСРС, која су обавезна похађати, у циљу добијања лиценце за обављање дужности у такмичарској сезони  2015/16 година.

Детаљније...

- Славко Басара

ФСРС донирао клубовима регионалних лига USB уређаје за приступ мобилном интернету

m:net

Фудбалски савез Републике Српске пред нову сезону 2015/16. донирао је клубовима регионалних лига 51 m:tel FREND net USB стик за приступ мобилном интернету, како би представници клубова могли несметано да уносе записнике у „COMET“ систем чиме ће бити олакшан посао службених лица, али и администрација клубова.

Детаљније...

- Славко Басара

Приједорчанима уручен шампионски пехар

Фудбалерима Рудар Приједора у суботу је уручен шампионски пехар за освојено прво мјесто у Првој лиги Републике Српске у сезони 2014/15.

Детаљније...