Актуелности

- Славко Басара

Експедиција из Републике Српске стигла у Јаблонец

Експедиција Фудбалског савеза Републике Српске послије скоро 15 часова путовања преко Беча и Прага стигла је вечерас око 20 часова у чешки град Јаблонец.

Детаљније...

- Админ. служба

Помјерање термина утакмице Младост (ВО) - Леотар

Одлука

Позивајући се на акт бр. 185/15 ФК Леотар Требиње, којим се обавјештавају надлежни такмичарски органи, да овај клуб није у могућности да игра утакмицу 1. кола Прве лиге у раније одређеном термину, ФС РС је донио одлуку о помјерању термина одигравања утакмице. Комплетно образложење можете прочитати кликом на слику.

- Славко Басара

Окупљање репрезентативаца у Бањалуци пред полазак у Чешку

Репрезентативци Републике Српске рођени 2001. и 2003. године окупили су се вечерас на стадиону Наприједа у Бањалуци и одрадили тренинг пред полазак у Чешку.

Детаљније...

- Админ. служба

Позив кандидатима за делегате

Обавјештавамо Вас, да ће се семинар за кандидате за листе делегата Прве, Других и Регионалних лига ФС РС, одржати према следећем распореду:

Детаљније...

- Славко Басара

Стручна предавања за медицинско особље

У складу са Одлуком Извршног одбора ФСРС односно према Пропозицијама такмичења Прве, других и регионалних лига ФСРС, Фудбалски савез Републике Српске, организоваће стручна предавања за медицинско особље из клубова Прве, других и регионалних лига ФСРС, која су обавезна похађати, у циљу добијања лиценце за обављање дужности у такмичарској сезони  2015/16 година.

Детаљније...