Актуелности

- Славко Басара

Саопштени спискови играча за акцију у чешком Јаблонецу

Координатор омладинских селекција Фудбалског савеза Републике Српске Славољуб Стојановић заједно са сарадницима Радомиром Поповићем, Драганом Шкрбом и Мируном Јокановићем саопштио је данас спискове играча који ће наступити на турниру у чешком граду Јаблонецу од 1. до 4. августа.

Детаљније...

- Админ. служба

Футсал турнир у Прњавору

Futsal

У организацији Младих СДС Прњавор, од 11. до 21. августа се одржава турнир у футсалу у Прњавору. Објављујемо пропозиције и податке о турниру, како су нам достављене.

Детаљније...

- Славко Басара

Финале Купа 6. августа у 17 часова на Радио-телевизији Републике Српске

Финална утакмица 21. Купа Републике Српске у фудбалу између Радника и Рудар Приједора биће одиграна у сриједу, 6. августа на Градском стадиону у Бијељини, а почетак сусрета заказан је за 17 часова уз директан ТВ пренос на Радио-телевизији Републике Српске.

Детаљније...

- Админ. служба

Представљен пројекат за обнову стадионског комплекса у Шамцу

Градски стадион, Шамац

У хотелу "Плажа" у Шамцу, одржана је промоција пројекта обнове и изградње спортског стадионског комплекса у Шамцу, којој је поред локалних представника, присуствовао и већи број гостију из општинских, подручних фудбалских савеза, ФС РС и ФС БиХ.

Детаљније...

- Славко Басара

Завршен камп ФС Републике Српске и Министарства у Бањи Врућици

Камп, 13. по реду, који су по традицији, заједно, организовали Фудбалски савез Републике Српске и Министарство породице, омладине и спорта завршен је у Бањи Врућици код Теслића послије седам радних дана. 

Детаљније...

- Славко Басара

Завршена прва смјена кампа у Бањи Врућици

Прва смјена кампа која је бројала 40 дјечака рођених 1999. и 2001. године, а који заједно организују Фудбалски савез Републике Српске и Министарство породице, омладине и спорта завршена је данас у Бањи Врућици код Теслића.

Детаљније...